Contact

Eigen Karakter - Eigentijds Interieuradvies Eigen Karakter - Eigentijds Interieuradvies Eigen Karakter - Eigentijds Interieuradvies Eigen Karakter - Eigentijds Interieuradvies

Particulier

Waarom daarvoor een verkoopstylist inhuren?

Een potentiele koper maakt haar eerste selectie op basis van foto’s op het internet. Te donkere of rommelige foto’s? Onscherpe foto’s? De potentiele koper klikt snel door naar het volgende huis en weg is de kans op een koper.

Iedereen is er wel van overtuigd dat er voor een bezichtiging opgeruimd en schoongemaakt dient te zijn en het lekker dient te ruiken in huis (bloemen, verse appeltaart), maar vastgoedstyling is meer dan dat.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper doorgaans een emotionele gebeurtenis.

EigenKarakter bekijkt de woning door de ogen van de potentiele koper. En kan zonder emotionele binding aanpassingen doorvoeren waardoor de woning aantrekkelijker wordt voor een breed publiek! En hoe meer mensen er geïnteresseerd zijn, hoe meer kans op een koper tenslotte.

EigenKarakter levert geen diagnose rapport maar gaat zelf direct bij u aan de slag! Uw volledige woning wordt onder handen genomen. De volledige restyling van een woning neemt doorgaans een aantal uur in beslag (afhankelijk natuurlijk van de grootte van de woning en wat er allemaal dient te gebeuren).

Uiteraard ontvangt u naast de professionele fotorapportage een lijst met tips en trucs voor het bevorderen van de verkoop. Voor € 245,– inclusief BTW heeft u een direct bruikbare fotorapportage voor internet of brochure. Met aandacht voor elke kamer en zonder gebruik van vreemde lenzen die de ruimte vertekenen. Dus eerlijke, realistische en ruimtelijk frisse foto’s.

Neem contact met ons op of laat uw makelaar ons voor de styling/fotografie inhuren.