Contact

Eigen Karakter - Eigentijds Interieuradvies Eigen Karakter - Eigentijds Interieuradvies Eigen Karakter - Eigentijds Interieuradvies Eigen Karakter - Eigentijds Interieuradvies

Makelaar

Andere tijden vragen om andere oplossingen. Onderscheiden, dat geldt voor de woningen in uw portefeuille en dat geldt voor uw kantoor. EigenKarakter Interieuradvies richt zich op verkoopstyling: het verkoopklaar maken van woningen met als doel het huis zó te presenteren dat het aantrekkelijk gemaakt wordt voor een zo groot mogelijke doelgroep van potentiële kopers, zodat de kans vergroot wordt op een aannemelijk bod en een vlotte en succesvolle verkoop.

Uit onderzoek van House of KIKI (september 2009 en maart 2012) is gebleken dat woningen die verkoopklaar worden gemaakt, aantoonbaar sneller verkocht worden! Zo wordt 70% van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, binnen 3 maanden verkocht na restyling.

Als CNVV gecertificeerd verkoopstylist kan ik uw opdrachtgevers uitgebreid advies en op maat gesneden stylingtips geven om hun woningen optimaal te presenteren. Tegen een vergoeding die slechts een fractie van de vraagprijs bedraagt en ongeacht of die woningen binnenkort in de verkoop komen of al (geruime tijd) in de verkoop staan.

EigenKarakter heeft binnen een aantal uur (afhankelijk van de grootte en de staat) de totale woning verkoopklaar gemaakt en daarna direct op de foto gezet! Dus geen foto’s met vreemde en overbodige voorwerpen (keukenrollen, pannen, stapeltje kledingstukken, snoeren etc). Die verwijder ik voor de klant. (Vanzelfsprekend ga ik er wel vanuit dat een huis al opgeruimd en schoon is!)

Ik hanteer een vast tarief van € 245,– inclusief BTWinclusief de ± 45 bewerkte foto’s welke u direct kunt gebruiken voor het internet of een brochure!

Ik maak graag een afspraak met u om met u van gedachten te wisselen over de toegevoegde waarde die verkoopstyling voor uw kantoor kan betekenen: versnelde doorlooptijd en verbeterde opbrengst van uw panden, vernieuwende en daarmee onderscheidende service naar uw opdrachtgevers t.o.v. uw collega’s en een perfect visitekaartje in uw vitrine en op internet in de vorm van fotopresentaties van de gestylde woningen en nog belangrijker; goede en frisse foto’s!

EigenKarakter Interieuradvies ziet er naar uit met u samen te werken, zodat niet alleen uw woningaanbod maar ook uw kantoor zich onderscheidend kan positioneren binnen de concurrerende markt van de makelaardij.