Contact

Eigen Karakter - Eigentijds Interieuradvies Eigen Karakter - Eigentijds Interieuradvies Eigen Karakter - Eigentijds Interieuradvies Eigen Karakter - Eigentijds Interieuradvies

EigenKarakter

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de inkoop heb ik besloten om van mijn passie en hobby mijn werk te maken.

Dat heeft ertoe geleid dat ik diverse opleidingen ben gaan volgen op inrichtingsgebied. Onder andere heb ik de opleiding binnenhuisarchitectuur, interieurstyling en de opleiding voor Verkoopstyliste bij House of KIKI (bekend van onder andere RTL’s Uitstel van Executie) gevolgd. Daarna was het tijd om iets voor mezelf te gaan beginnen en dat doe ik nu al enkele jaren met veel plezier.!

Mijn liefde voor fotografie komt ook zeer goed van pas. Na de styling kan ik direct een professionele fotoshoot verzorgen zodat u zich goed kan presenteren en daardoor veel meer kijkers kunt trekken als u uw woning wenst te verkopen. Betere foto’s op bijvoorbeeld Funda trekken nou eenmaal meer kijkers.

Ook kan ik u ten dienst zijn bij de eventuele inrichting van uw nieuwe woning. Ik heb de diploma’s Binnenhuisarchitectuur en Interieurstyling afgerond bij het EHCB (Examenbureau Handelsbedrijven en Creatieve Beroepen).